PODEMOS PRESCINDIR YA DE LA CENTRAL NUCLEAR DE COFRENTES....HAZLO POSIBLE Y HAZ LO POSIBLE ¡ PASATE A LAS RENOVABLES!

dijous, 25 d’abril del 2013

Vídeo: veus pel tancament de Cofrents


Si et preguntaren per què no volem les centrals nuclears, què diries?
En aquest vídeo, més de 40 persones mostren les seues raons per a tancar les nuclears, per a tancar Cofrents, una central atòmica plena de problemes i que cada dia ens fa pensar en Txernòbil, Harrisburg, Fukushima..., i en els milers de persones afectades i les grans extensions de terres contaminades, perquè a la fi, el cost econòmic d'una catàstrofe nuclear el paguem els ciutadans.

Tenim raons per a no voler viure amb aquesta amenaça sobre els nostres caps. És immoral que deixem aquest "regal" a les generacions futures, els residus que continuaran sent radioactius durant desenes de milers d'anys, mentre que les elèctriques, en aquest cas Iberdrola, tenen beneficis indecents a costa de la nostra seguretat, de la nostra salut i de la del medi ambient, i a més gaudeixen del suport del govern.

En plena crisi, el tancament de les nuclears pren major importància, perquè les renovables generen molts més llocs de treball i ofereixen un sistema elèctric segur, democràtic, descentralitzat i net.

UNEIX-TE A NOSALTRES I AJUDA'NS A TANCAR LES NUCLEARS, A TANCAR COFRENTS!
APUNTA'T A QUALSEVOL DELS COL·LECTIUS QUE COMPARTIM LA PLATAFORMA "TANQUEM COFRENTS" O A LA COORDINADORA ESTATAL ANTINUCLEAR (CEAN)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada