PODEMOS PRESCINDIR YA DE LA CENTRAL NUCLEAR DE COFRENTES....HAZLO POSIBLE Y HAZ LO POSIBLE ¡ PASATE A LAS RENOVABLES!

dilluns, 1 d’abril del 2013

El 21 d'abril: Marxa Antinuclear a Cofrents


MÁS ABAJO EN CASTELLANO

Com en aquests últims anys, la Plataforma Tanquem Cofrents torna a organitzar la Marxa Antinuclear a Cofrents, que tindrà lloc el diumenge 21 d'abril.

La Marxa partirà a les 11.30 h des de la població de Jalance (a uns 4,5 km de la central nuclear), des de davant de la piscina municipal, al costat de la carretera nacional N-330.

Enguany hem de celebrar que ja hi ha una central nuclear menys a Espanya, però continuen havent-hi motius per a la preocupació i la reivindicació del tancament de totes.

Us animem per tant a unir-vos a aquesta marxa.

Per a les persones que assistiu des de València i rodalia, hem de dir-vos que hi ha autobusos gratuïts que eixiran a les 9:00 h de la plaça d'Espanya, concretament al costat de la parada Espanya-Ermita de les línies 2 i 80 de l'EMT.

Després de la marxa anirem a menjar junts (qui vulga) a una casa rural de la zona. Per descomptat, cadascú pot portar-se el seu propi menjar, però hem negociat un menú comú a preu reduït. És important que qui vinga amb l'autobús i/o vinga a menjar el menú s'apunte enviant un correu a l'adreça tanquemcofrents@gmail.com abans del 18 d'abril perquè puguem contractar la logística necessària.

Ens veiem en la marxa.

CARTELL DE LA MARXA EN PDF (VALENCIÀ)



Como en estos últimos años, la Plataforma Tanquem Cofrents vuelve a organizar la Marcha Antinuclear a Cofrentes, que tendrá lugar el domingo 21 de abril.

La Marcha partirá a las 11.30 h desde la población de Jalance (a unos 4,5 km de la central nuclear), desde delante de la piscina municipal, junto a la carretera nacional N-330.

Este año hemos de celebrar que ya hay una central nuclear menos en España, pero siguen habiendo motivos para la preocupación y la reivindicación del cierre de todas ellas.

Os animamos, por tanto, a uniros a esta marcha.

Para las personas que asistáis desde València y alrededores, hemos de deciros que hay autobuses gratuitos que saldrán a las 9:00 h de la plaza de España, concretamente al lado de la parada España-Ermita de las líneas 2 y 80 de la EMT.

Tras la marcha iremos a comer junt@s (quien quiera) a una casa rural de la zona. Por supuesto, cada uno puede llevar su propia comida, pero hemos negociado un menú común a precio reducido. Es importante que quien venga en el autobús y/o venga a comer el menú se apunte mandando un correo a la dirección tanquemcofrents@gmail.com antes del 18 de abril para que podamos contratar la logística necesaria.

Nos vemos en la marcha.

CARTEL DE LA MARCHA EN PDF (CASTELLANO)

1 comentari:

  1. Les centrals nuclears signifiquen una greu amenaça per a la vida de les persones. Exigim el seu tancament tot compromentent-nos a reduïr el consum innecessàri d'energia elèctrica.

    ResponElimina