PODEMOS PRESCINDIR YA DE LA CENTRAL NUCLEAR DE COFRENTES....HAZLO POSIBLE Y HAZ LO POSIBLE ¡ PASATE A LAS RENOVABLES!

divendres, 5 d’octubre del 2012

El 20/octubre, vine amb nosaltres a la mani contra el cementeri nuclear de Villar de Cañas



La plataforma Tanquem Cofrents organitzem un autobús per a desplaçar-nos des de València a Cuenca per tal de participar en la manifestació contra el cementeri nuclear a Villar de Cañas.



Des de Tanquem Cofrents organitzem un autobús per a anar des de València a la manifestació contra el cementeri nuclear, que tindrà lloc el dissabte 20 d'octubre a Cuenca.

L'eixida serà a les 15.00 h i estarem una altra vegada a València cap a les 23.30-24.00 h. El preu estarà entre 10 i 20 € per persona, en funció de les persones que s'apunten i de la grandària de l'autobús (probablement més a prop de 10 que de 20). Per apuntar-vos, envieu un missatge amb el vostre nom i telèfon al correu tanquemcofrents@gmail.com El termini per a apuntar-se és el 14 d'octubre, però, per favor, no espereu a última hora perquè això ens dificulta molt l'organització.

La construcció del cementeri nuclear, a més de ser un perill que arriba a centenars de quilòmetres, facilita la prolongació del funcionament de totes les centrals nuclears, inclosa Cofrents. És, per tant, molt important que donem suport a aquesta manifestació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada